Диамантени кулинарни лакомства вече и в СофияДесерти с диаманти ще изненадат гостите на най-новото бижу на София - панорамният клуб Monkey по време на Гала-вечерта на най-скъпите бутилки уиски в света.

Уникалните десерти са с рекордни за географските ни ширини цени - от 999 лева и ще бъдат представени на 20 януари от 20 часа от най-красивите топмодели у нас. Клубът се извисява на 18-ия етаж на хотел Хемус.

Изисканото меню на Monkey Club, достойно за най-луксозните заведения в света, ще бъде представено на поканените отбрани журналисти от 20 печатни и електронни медии.


Диамантени кулинарни лакомства вече и в София
Те ще се насладят на атрактивното меню на заведението, ще получат луксозни подаръци от лидера в сектора „Стъклен свят“, както и уикенди за двама в отбрани хотели на българските курорти.

Информацията е съобщена от Вип Комюникейшън.

Вижте още:

На 5 август 2022 г. Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, и Националният гаранционен фонд (НГФ), част от групата на Българската...

Миналата седмица БНБ, качи резултатите на търговските банки за второто тримесечие на 2022 година на сайта си и се присетих, как някак си неусетно...