1492659Тандемът поканен да открива предизборни концерти в Германия

След едногодишно мълчание и живот по ръба на бръснача, наложили се вследствие на смазващата тежест на славата и бляскавия успех от миналата година, творческият тандем Димитър Павлов-Явор Русинов все пак решиха да проговорят отново на феновете си.

Новият им хит „Feelings“вече е на пазара (Женския и Красно село), а в мрежата е достъпен и за интернет активните потребители, които не консумират био продукти. Радиоводещият и композиторът се сляха енергийно, за да сътворят текста, музиката и аранжимента, които от своя страна от самосебе си се сглобиха и в клип, за който изпълнителите надменно отказаха спонсорските пакети на три международни консорциума. В типичния си примитивно-самозабравил се стил и двамата коментираха, че нямат намерение да се превръщат в корпоративни роби, смятат да откликват само на политически поръчки.

Такива не закъсняха. Още след успеха на пръвия им хит „Ifeelalright“през лятото на 2017 г. към Русинов и Павлов валят нечестиви покани за пропаганда, на които звездите дотози моментсе дърпаха. Сега обаче Русинов и Павлов са поканени от Християнсоциалдемократическата партия и лично от нейния лидер – Йозеф Хорст, да открият поредицата от концерти за предстоящите вътрешни избори в партията за област Бавария. Самият Хорст коментира пред немската преса, че е тотален фен на стила на дуета, който определи като „евро есперанто с немски привкус“. 

Концертите в област Бавария, които ще предшестват вътрешнопартийните избори, ще бъдат откривани от Русинов- Павлов само с новата им песен „Feelings” в рамките на двучасови сешъни. От творческото дуо коментираха, че са трогнати от жеста на Йозеф Хорст, както и от рамото,което им удари Дуенде Джеф – музикален продуцент на Деспасито. Именно Дуенде Джеф стои в основата за пробива на Русинов- Павлов на европейска сцена. 

Миналата година дуетът се представи успешно на „Финландия търси талант“, като зае трето място и направи поредица от концерти на круизни кораби. В  края на 2017 г. Русинов- Павлов бяха избрани за най-добра круизна група във Финландия и Норвегия.  Телевизионният водещ и композиторът загатнаха, че имат специална изненада за своите фенове, но не разкриха нито кога, нито каква ще бъде тя, защото нямат спешност. Тръпнем в очакване и усилваме това:

https://www.youtube.com/watch?v=3DBup_OLH5k&t=4s

Вижте още: