1344524На 28 февруари, в Sofia Live Club, предстои един концерт, грандиозен като слон - започва постепенно и завършва почти изведнъж. При това започва на няколко пъти, така че дори и да закъснеете, винаги ще хванете поне едно начало.
Творческият тандем Мария Каракушева и Мария Силвестър с няколко артистични изяви (проектът „Музикални метафори”) събра доста горещи фенове, но новият им концерт обещава да е изненада за всики. Той е съчетание от майсторски клавирни изпълнения, пеене, танци и stand up comedy. Програмата за сега е тайна, но се подозира, че представлява бърз преход от Бетовен до Бийбър и обратно, във виртуозното изпълнение на Мария Каракушева (пиано) и Мария Силвестър (вокал, танци и разсъждения върху любовта, концертната дейност, живота, вселената и всичко останало). Билети могат да бъдат закупени в мрежета на Евентим, както и в самия клуб.

Две Марии и един роял – нищо непорочно! 

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...