Над 200 ръководители на водещи компании от различни сектори на бизнеса в България ще обменят опит, практики и идеи с международни експерти в сферата на LEAN (Лийн) и добрите мениджърски практики по време на Втората международна LEAN конференция в България, която ще се проведе на 21 февруари 2017г. в София Хотел Балкан.

Събитието се организира от Некст Консулт – официален представител на PPORF Development Institute Inc. (Япония), автор и собственик на японската методология 20 Keys ® (20 Kлюча®).

Конференцията е инициатива, която цели да подпомогне развитието на бизнес средата в България. Участниците ще могат да научат повече как LEAN практиките и методологията 20 Kлюча® работят в компании от различен мащаб и сфера на дейност. Лектори от Гермаия, Хърватия и България ще споделят своя опит в прилагането на LEAN (Лийн) и постигането на по-висока ефективност, качество и бързина. Ще бъдат представени реални примери от български фирми, прилагащи LEAN, и положителния ефект от внедряването на подобни мениджърски практики в управлението, както и защо днес тези компании безрезервно се осланят на принципите и философията за постоянно подобрение.

Основните предизвикателства пред бизнеса, които ще бъдат обсъдени, са свързани с изграждане на организационна култура, която стимулира сътрудничеството, генерирането на идеи за подобрения, как служителите да се чувстват разпознати и ангажирани с компанията, постигането на по-високо качество, по-ниски разходи, по-бърза доставка и ефективност, за да отговори бизнесът на изискванията на големите международни пазари.

Събитието ще се осъществи с подкрепата на Ролпласт, Камакс, Калинел, сп. Технюз, сп. Логистика, сп. Твоят бизнес, Българската стопанска камара, сп. Прогресив, Dir.bg, MyPR, сп. HiComm, PR Kernel, Национално сдружение на българските спедитори (НСБС), Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци (СППЗ).

Повече информация за лекторите и темите, които ще бъдат дискутирани на 21 февруари може да откриете на сайта на конференцията*:
http://20keys.next-consult.com/

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...