1434510На 8-ми февруари предстои първото събитие за новата година на ToTheTop Agency. Семинарът ще бъде на тема “Ефективно управление на стреса” и ще се проведе в Интер Експо Център, гр. София.

Неразрешените конфликти и непрекъснатият стрес намаляват ефективността на служителите в една компания и оказват отрицателно влияние върху производителността й. Програмата на събитието е фокусирана именно върху преодоляване на стреса и естествения подход при конфликтни ситуации.

С какво ще е полезно обучението:

- Ще помогне на посетителите да установят истинските източници на стрес и да ги овладеят;

- Ще помогне на всеки участник да намери личния баланс;

- Ще предостави техники за предпазване от "професионално прегряване" (burnout);

- Ще помогне за премахване "бариерите" при намалена ефективност от стрес и за решаване на конфликтни ситуации. И още!Лектор на събитието е Пинар Акая, която е професионален трейнър с над 20 години опит при работа с компании като Nike, Shell, Delloite, Bosch и други. Благодарение на дългогодишния опит в различни екипи на големи компании тя натрупва ценни знания и техники за справянето със стреса на работното място, които от вече над 6 години споделя в цяла Европа.

За кого е обучението:

- Управители на екипи на ниско, средно и високо ниво;

- Служители с ключови роли в компанията;

- Талантите на компанията;

- Служители с променлива ефективност и отношения;

Всички подробности за събитието, както и възможност за регистрация, може да намерите ТУК.

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.