1434540Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът „Скъпи наследници“ – тръгва по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа. 

Двама от ключовите актьори в продукцията - Георги Кадурин и Виктория Колева, които влизат в ролята на майката и бащата на Борис (Орлин Павлов), разказаха в студиото на „Тази сутрин“ по bTV интересни моменти от снимачния процес.

Георги Кадурин сподели, че едно от най-големите предизвикателства в работата по сериала, е бил снимачният процес – в него са участвали три продукционни екипа. Така една серия се е произвеждала за ден и половина - два, докато в други продукции това се прави за 5-6 дена. Метеорологичните условия доста пъти са поставяли пред изпитания екипа на сериала, снимали са дори при -17 градуса. 

Екранният партньор на Кадурин, актрисата Виктория Колева, си спомни за буря, която е била толкова мощна, че заснемането на една от сцените е било отложено, тъй като времето не е позволявало техниката да стои на открито. В този момент всички актьори са били в къща от стъкло насред гората, която зрителите ще видят в сериала. 

„Основният сценарен замисъл притежава всичко необходимо за един блестящ  кино продукт. Има добра драматургия, обособени конфликти, поколенчески сблъсъци. Задължителните драматургични противопоставяния като тези между хората от село и хората от града, също са отлично развити“, коментира Георги Кадурин. Според него едно от основните качества на „Скъпи наследници“ е, че в сериала има много добро чувство за хумор. 

„Съвременният зрител иска да диша, той не обича да гледа само как се правят операции или как страдат хората. Сериалът цели да покаже пъстротата на живота и мисля, че се е получил един добър и качествен кино продукт“, допълни Кадурин. 

Виктория Колева също е на мнение, че зрителите ще оценят жеста от страна на bTV да излъчи един толкова красив и скъп сериал. „Зрителите заслужават това внимание, което bTV им оказва. Сигурна съм, че ще бъдат много очаровани от това, което ще видят. В тази продукция има всичко – любов, ревност, интриги,  борба за пари, борба за власт. В „Скъпи наследници“ има всичко, което очертава днешния ден“, убедена е актрисата. 

Месец преди старта на „Скъпи наследници“ главният актьор Орлин Павлов пусна новия си сингъл с видеоклип – „Още малко“, специално създаден за сериала. Вижте го тук >>

Текстът на парчето е на Гергана Турийска и Крум Георгиев, музиката и аранжиментът са на Ясен Козев и Крум Георгиев.

„Скъпи наследници“ – тръгва по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...