EXPO MOITEPARI 2022 обещава да бъде по-мащабен от всякога

Водещи финансови компании на българския и международния пазар са сред основните спонсори на събитието

Тазгодишното издание на EXPO MOITEPARI 2022 обещава да се превърне в най-мащабния форум от поредицата за лични финанси досега.

Спонсориран е от компании, които инвестират в образованието на обществеността относно актуалните тенденции в сферата на лични финанси, инвестиции, зелена енергия, енергоефективност, имотен пазар, кредити, лихви, както и FINTECH, Crypto, BlockChain сектора. Генерален спонсор на събитието е ПроКредит Банк. Сред останалите партньори се нареждат ОББ Асет Мениджмънт, Elana, Първа Инвестиционна Банка, Централна Кооперативна банка, BenchMark, DBank, Iuvo, Viziwealth, MoitePari Consult и CreditLand.

Форумът ще се проведе на 3 и 4 ноември 2022 г. в Интер Експо Център и е под наслов „Инвестирай в бъдещето си“. Водещи банкови експерти, кредитни анализатори и икономически изследователи ще дискутират наболели теми, попадащи в широката им експертиза. Посетителите на EXPO MOITEPARI 2022 ще открият нови инвестиционни възможности, както и ще научат как да защитят спестяванията си от нарастващата инфлация.

„Темповете на развитие на инфлацията в международен план карат много хора да се притесняват за средствата си. Ще съберем експерти в сферата на финансите, за да дадем възможност на всички заинтересовани да зададат въпросите си и да открият пътя към финансовата стабилност в период на криза. Ще очертаем и новите тенденции в сектора с пряк фокус върху дигитализацията и зелените инвестиции. Сред основните ни цели е да предложим на потребителите нови възможности, с които да инвестират в бъдещето си“, споделя Деян Василев, изпълнителен директор на MoitePari.bg

Събитието предлага достъп до съвети и препоръки от експерти в своите области напълно безвъзмездно. Различните панели на финансовия форум ще предоставят възможност на посетителите да задават своите въпроси и да обсъждат различни стратегии и с други хора, желаещи да инвестират средствата си. Основен фокус ще бъде поставен и върху вложенията в криптовалути и акции, както и новите технологии, които променят финансовия свят и създават нови възможности за инвестиции в зелени проекти. Темата за лихвите по кредитите няма да остане на заден план, като ще бъде обсъдено прогнозно развитие.

EXPO MOITEPARI 2022 ще бъде проведено изцяло офлайн и е напълно безплатно за всички желаещи. Регистрацията е отворена и може да бъде извършена на страницата на форума: https://bit.ly/3QLjKW2.

Всички посетители на събитието ще получат кафе и подаръци, осигурени от организаторите и партньорите на събитието.

Вижте още:

Разследващата журналистка Богдана Лазарова търси отговора от икономисти, политици и бивши министриЗащо частните пенсионни фондове загубиха 1 млрд....