EXPO MOITEPARI 2022 организира за първи път състезание за трейдъри Участниците могат да тестват своите умения в реални условия и без риск

На 10 октомври, EXPO MOITEPARI 2022 стартира за всички посетителите на финансовия форум с възможност да придобият практически опит в трейдинга и инвестирането.

Активността се осъществява в партньорство с Бенч Марк Финанс, като позволява на участниците да тестват своите умения в реални условия, но в същото време без риск. Потребителите могат да се регистрират за участие в състезанието до 16.10.2022 г., като крайния срок за провеждане на инициативата е 28.10.2022 г. Участниците, които регистрират най-висока доходност ще бъдат наградени по време на официална церемония на събитието на 3 и 4 ноември 2022 г. в Inter Expo Center, гр. София.

В състезанието има подготвен паричен награден фонд от 3 000 лв. Той ще бъде разпределен и връчен между първите 10 класирани участници с най-висока доходност. Наградите могат да бъдат използвани за реална търговия или да бъдат получени без никакви ограничения. За всички, които изберат реалната търговия, полезна лекция могат да чуят от Здравко Пиринлиев, един от лекторите в менторските програми на Бенч Марк Финанс и панела „Как да инвестираме в акции в България и чужбина“ на EXPO MOITEPARI 2022.

“Първата и най-важна основа за начинаещите трейдъри е да бъдат достатъчно подготвени и с консистентни знания от опитни професионалисти за финансовите пазари. С нашите партньори от EXPO MOITEPARI 2022 ще предложим форма на обучение, в която участниците могат да тестват своите умения без риск и с виртуални средства. Всички регистрирани ще имат възможността да развият печеливша стратегия, да приложат своите умения, да придобият нови знания и опит в света на търговията,“ сподели Здравко Пиринлиев, инвестиционен анализатор и лектор в Бенч Марк Финанс.

За участие в състезанието не е необходимо потребителите да имат опит или познания за финансовите пазари. Регистрацията в него е напълно безплатна и е с цел обучение. След валидиране всеки участник ще получи специална сметка, заредена с виртуални $10 000. Чрез нея ще има възможност да сключва сделки с валути, акции, злато, петрол, борсови индекси и други. Колкото повече спечелени сделки бъдат регистрирани, толкова по-напред участниците ще се движат в класирането.

Регистрацията в състезанието е отворена и може да бъде извършена на страницата на https://www.moitepari.bg/trading/

Вижте още: