Форум „Национални дни на кариерата 2021“ продължава на живо през май!Виртуалният ден от „Национални дни на кариерата 2021“ приключи с 971 проведени интервюта само за 6 часа. Ясни са и датите на следващите три събития на живо – във Варна, Пловдив и София.
20-ите юбилейни „Национални дни на кариерата“ тази година – заради пандемията и свързаните с нея ограничения за провеждане на събития – стартираха, не както е традиционно през март, а на 8 април.  Първите срещи между работодатели и търсещи работа се проведоха изцяло онлайн.

Със заповед № РД-01-220 от 08.04.2021 г. за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България обаче вече става възможно следващите събития от календара на „Национални дни на кариерата 2021“ да се състоят на живо. Най-големият организатор на кариерни форуми у нас – JobTiger –  вече е в готовност да предостави необходимите условия за 4 дни на безопасни срещи между предлагащи и търсещи работа в градовете Варна (10 май), Пловдив (12 май) и София (18-19 май). Както и досега, събитията ще са безплатни за посетители. Изисква се единствено предварителна регистрация, която се прави бързо в няколко лесни стъпки.

Какво се случи дотук на „Национални дни на кариерата 2021“

20-ото юбилейно издание на най-големия кариерен форум у нас беше открито официално на 8 април 2021 г. С приветствени думи се включиха г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София,  г-жа Евелина Апостолова, зам.- областен управител на Пловдив и г-н Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерен сайт JobTiger. (Запис от официалното откриване може да бъде видян ТУК).

След старта на събитието – само за 6 часа – бяха проведени 971 интервюта между представителите на 42 фирми от всички отрасли на икономиката и над 700 търсещи работа или стаж студенти и младежи. Освен към срещите със специалистите по подбор, посетителите на онлайн изложението демонстрираха голям интерес и активност и по време на конферентната част, в която някои от работодателите изнесоха презентации. Всички, които искат да видят записи от лекциите на TELUS International Europe, Kaufland България и Международната награда на херцога на Единбург – България, могат да го  очакват в каналите на JobTiger.

Повече подробности за „Национални дни на кариерата 2021“ можете да научите на сайта на събитието: national.careerdays.bg или ако се свържете с организаторите на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...