Spring Wine TastingНад 100 вина от България, Франция, Италия, Чили, Нова Зеландия, Австралия и Южна Африка ще могат да опитат почитателите на божествената напитка в пролетната дегустация Spring Wine Tasting.

На 11 май 2016 (сряда) от 12 до 21 часа на третияия етаж в Sofia Event Center (Mall Pardise, бул. Черни връx 100),  ще можете да се отправите на виртуално винено пътешествие от най-xладния южен остров в Нова Зеландия, през екзотичната Южноафриканска република до слънчева Тоскана и лазурния Прованс.

По време на еднодневния форум, срещащ производители и винени ентусиасти, организаторите са подготвили и специална изненада: вината на рок легендата Стинг за първи път ще бъдат представени в България!

Видео: Стинг и Труди в избата Il Palagio https://www.youtube.com/watch?v=om4TYr5RpvY

За почитателите на сериозните български вина ще има дегустация на енотечни и супер редки вина-икони, водена от легендарните енолози на Изба Кортен и Домейн Бойар Капка Георгиева и Димитър Панов.

Билети за събитието и майсторските класове може да закупите предварително онлайн на: http://www.vintageclub.bg/category/spring-wine-tasting-123

Вижте още: