Международен Образователен Бизнес ЦентърДве събития, които маркират ценностите на Международенния образователен бизнес център, ще се проведат на 21 и 22 май

5 март 2016 г. - тази дата ще бъде запомнена с откриването на Международен Образователен Бизнес Център в полите на Пирин - гр. Гоце Делчев.

Интересен, модерен и различен са само някои от епитетите, които можем да използваме, описвайки центъра.

Първото е ориентиране за млади хора от екип от специалисти с различна експертиза под наслов "Опознай себе си, за да успееш!".

http://leader.education/weekends/weekend_orientation/

Второто, и на което ще обърнем внимание тук, е провеждането в първия по рода си "Българо-гръцки правен бизнес семинар".

Екипът на Центъра успя да привлече авторитетни в своята област специалисти от южната ни съседка, които да споделят практики, полезна информация и да отговорят на възникнали въпроси.

Сред вдъхновяващите лектори са Евгения Милонополу – председател на Административни съд Атина, която ще говори за наболяла тема в последните години, а именно: "Конвенция между Гърция на България за избягване на двойното данъчно облагане върху доходите и капитала.", Спирос Цеврендзидис – съдия-изпълнител, гр. Солун, който ще обърне внимание на деликатните фирмени отношения, що се отнася до "събирането на задължения при българо-гръцки търговски сделки и стъпките за образуване на дело."

За адвокати, бизнесмени и туристи темата на Антония Карагуни – адвокат и акредитиран медиатор, гр. Солун:

"Подаване на искове при пътно-транспортни произшествия в Гърция - обезщетения."

За черешката на тортата ще се погрижи Трифонас Кадзиапостолу - одитор в Министерство на финансите - Гърция, който ще разкаже на гостите ни с предприемаческо мислене за законовите мерки при откриване на фирма в Гърция, ще отговори на въпроси и ще е на разположение на бизнесмени и адвокати за дискутиране на казуси.

Участниците в семинара ще получат още  възможност да се запознаят с правните особености в съседна Гърция и да навлезнат в правните бизнес отношения между двете страни.  Контакти с гръцки колеги и вече практикуващи юристи, адвокати, съдии, одитори са гарантирани, както и разбира се сертификат за участие в първия по рода си българо-гръцки правен бизнес семинар.

Каква чудесна възможност да прекарате  един уикенд в полите на Пирин, в който да съчетаете полезното с приятното.

От своя страна Международен Образователен Бизнес Център осигурява и  "гаранция за качество" – при неудовлетвореност вие получавате парите си обратно.

Местата са ограничени!

Запазете своето място сега:

http://leader.education/contact-us/

Вижте още: