Ideal Standart Новата колекция съчетава форма и изящна красота.

Ideal Standard, водещият доставчик на иновативни и вдъхновени от дизайна решения за банята, съчета форма и функция, за да създаде Tesi - колекция от керамични изделия за баня, мебели и смесители, които се комбинират помежду си за създаване на многофункционални бани на достъпни цени.

Създадена от дизайнера на Ideal Standard Робин Левин серията Tesi е с широкообхватни възможности, предлагащи перфектни решения както за семейни бани, така и за тоалетни и помещения от тип en-suit. Колекцията е стройна, елегантна и раздвижена.

Всички тоалетни чинии от колекцията Tesi са оборудвани с AquaBlade технология.

Дизайнерът на Ideal Standard International, Робин Левин, казва: „Tesi представя перфектната комбинация от функционалност, достъпност и красива естетика. Колекцията използва форми, с които осъвременява класическия дизайн, създавайки широка гама от продукти, които могат да бъдат използвани за създаване на уникална за своя собственик баня, като същевременно са осигурени лесната поддръжка и неподвластната на времето привлекателност, които много от крайните потребители очакват да получат от обзавеждането на жилищата си.”

“Тази нова колекция, представена за първи път през март 2016 г. като част от изложението KBB Live (Kitchen, Bedroom and Bathroom, провело се от 6-9 март 2016 г. в Бирмингам), е и първата есенциална колекция на Ideal Standard, утвърждаваща до нивото на стандарт революционната AquaBlade технология. Всеки елемент от тази колекция може да бъде съчетан с останалите изделия за постигане на индивидуален краен резултат, представящ перфектната класическа линя със съвременен привкус.”

Вижте още: