Икономически форум събира правителството и бизнесаЩе бъдат отличени и постиженията на бизнеса в „Компания на годината'15”.

Предизвикателствата пред българската икономика” е темата на форума, по която бизнес и правителство ще дискутират на 17 февруари 2016 г. (сряда) в София хотел Балкан (бившият хотел Шератон).

Форумът и годишните награди „Компания на годината'15” са организирани от списание и клуб Business Lady и са под патронажа на Томислав Дончев, заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика, както и с официалното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Висше училище по застраховане и финанси.

Форумът ще бъде целодневен и има за цел да изясни и даде насоки за предизвикателствата пред бизнеса у нас в две основни направления:
  • Инструменти и начини за финансиране. Успешно развитие на бизнеса

  • Иновации и добри практики (в различни бизнес сектори)
Икономическият форум ще открие г-н Божидар Лукарски, Министър на икономиката. Участие като гост-лектори ще вземат още: г-н Томислав Дончев, Заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика; г-жа Даниела Везиева, Заместник-министър на икономиката; г-жа Зорница Русинова, Заместник-министър на труда и социалната политика; г-н Ираван Хира, Председател на Български форум на бизнес лидерите и генерален мениджър на HP Enterprise България; г-н Цветан Симеонов, Председател на БТПП; г-жа Мариета Захариева, Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на МСП; Калин Маринов, Заместник-главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“; гл. ас. д-р Радостин Вазов, Изпълнителен директор на ВУЗФ и други.

Икономически форум събира правителството и бизнесаЦелта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията.

Подбраните категории тази година са „Индустрия“, „Промишленост“, „Здравеопазване“, „Финансов сектор“, „Медии“, „Фармация“, „Ритейл сектор“, „Глобален бизнес“, „ИТ сектор“.

Ще присъстват над 150 официални лица, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. За доброто настроение на гостите, организаторите са предвидили разнообразни вокални и танцови изпълнения.

Подробна програма на форума и начина за регистрация можете да видите тук: www.businesslady.eu.

* b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още: