40 истински истории събрани на едно място

В изключително артистичната и елегантна атмосфера на шорума на премиум мебелния бранд КАРЕ на бляскаво светско парти снощи бе представено третото издание на уникалния по своето съдържание„Алманах на успешните казуси в българския бизнес“ 2017. Луксозното издание е финал на третия сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС - „Мениджърите споделят“.

Почти 200 гости - топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха първите, които разлистиха уникалното издание.

„Горда съм, че за трета година реализираме този проект, в който представяме изключително успешни и мотивиращи личности. Това са нашите своеобразни „Оскари“ за главна действаща роля в бизнеса. Героите в книгата са хора от различни бизнеси и различни поколения, но всички те успешно ръководят своите компании. Те са личности, които показват реалната българска икономика на светло и поставят България на достойно място в световната бизнес сцена.“, споделя главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.


Вечерта бе излъчен и документалния филм „Бизнес изреченията, които трябва да чуете” с блиц послания на мениджърите, които участват в Алманах 2017.
Сред тях са: Александър Петрелийски, собственик на х-л Петрелийски, с. Огняново; Богдан Хаджиянчев, управител на Würth България; Галина Нифору – създател и изп. директор на Балканския международен винен фестивал; Георги Малчев - съдружник в Xplora.BG; Даниела Петкова, председател на УС на ПОК „Доверие“ ; Елена Стефанова, мениджър на SELENA ES; Ивайло Вътев, финансов директор на „Аурубис България“; Максим Бехар, ПР-експерт, собственик на „М3 Комюникейшън“; Манол Пейков, издател и управител на издателство “Жанет 45”; Методи Георгиев, изп. директор на винарска изба „Логодаж”; Милчо Боров, собственик на Cantek ; Пламен Ялъмов, изп. директор на "Алианц България Холдинг"; Румен Статков, художник; Огнян Траянов, собственик на „Технологика“Татяна Карабоикова, собственик на „Атама Уелнес енд Спа“ ООД; Тунио Зафер, главeн изпълнителен директор на pCloud и др.

През цялата 2016 г. в пет изключително емоционални и зареждащи срещи в артистичната атмосфера на шоурум KARE България, екипът на списанието разговаря и засне 40 мениджъри, които споделиха своите бизнес съвети и представиха по един успешно решен казус от живота на компанията, която ръководят. Често тези казуси са били на ръба на провала, но убеждението, че това е правилния път, понякога предприемането на риск и силата на лидера са водили до успешен край. Именно тези истории, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.
Алманахът не е класация на компаниите, а представя личности, които са двигатели на развитието и примери за успешни мениджъри.

За трета година проектът се реализира с изключителната подкрепа на Chivas Regal и домакините от компанията за дизайнерски мебели КARE София.
Финалът на проекта бе подкрепен и от КАОЛИН ЕАД и технологичната компания Тим Вижън.
„Днес, когато лошите новини са навсякъде, добрите истории за постиженията на бизнеса в България са изключително ценни и аз смятам, че този проект е безкраен”, сподели Радомир Чолаков, изпълнителен директор, Каолин АД.

Сп. Твоят БИЗНЕС връчи и специални грамоти за устойчиво развитие на бизнеса и подкрепа на проекта на:
Chivas Regal, чиято грамота бе получена от Мирослава Симова, изп. Директор на Перно Рикар България, а грамотата връчи главният редактор на медията Ина Георгиева.

Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на "Екопак" България.  (участник във втория сезон на проекта) връчи грамотата на КАОЛИН ЕАД.

Грамота получи и КARE София, която бе връчена от Катя Димитрова, собственик на ПР агенция Интеримидж и участник във втория Алманах.

Бизнес дамата Мариана Печеян, собственик на ВСК Кентавър и участник в първия Алманах връчи грамотата на Тим Вижън, която бе приета от Анастас Шопов.

В края на февруари 2017 г. медията стартира четвърти сезон на успешния си проект „Мениджърите споделят“. Алманахът се разпространява в търговската мрежа – пунктове за печатни издания и бензиностанции.

Излезе от печат  третият Алманах на успешните бизнес казуси в България 2017 

Вижте още: