Каскадьорът
Райън Гослинг и Емили Блънт се скачат в шеметната екшън комедия "Каскадьорът" в кината през март


Какво би могло да се не се обърка?

Каскадьорите са невъзпятите герои на киното – те катастрофират, падат от най-големите височини, взривявани са, застрелвани, запалвани и хвърляни през прозорците само и единствено в името на нашето забавление, но много рядко попадат в светлините на прожектора. През 2024 година обаче това ще се промени и то с гръм и трясък. С помощта на две от най-големите световни звезди – Райън Гослинг и Емили Блънт, бившият каскадьор Дейвид Лийч, режисьор на екшън хитовете Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак и продуцент на феномена Джон Уик, Никой и Брутална нощ, ще предложи на зрителите най-експлозивния и най-личния си филм досега – Каскадьорът.

Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, филмът разказва за Колт Сивърс (Гослинг) – белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото, така и върху психическото си здраве, е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно. Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да се не се обърка?

Първият трейлър на Каскадьорът ни хвърля право в центъра на бомбастичното действие и обещава забавен, изключително амбициозен и първокласно реализиран екшън трилър, отдаващ почит на екшън филмите и трудолюбивия и недооценен екип от хора, които ги правят.

https://www.youtube.com/watch?v=fIhbWNzyam4

Режисьор на Каскадьорът е Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак), а сценарият е на Дрю Пиърс (Бързи и яростни: Хобс и Шоу). В главните роли са Райън Гослинг, Емили Блънт, Арън Тейлър-Джонсън, Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Шу. Продуценти са Кели Макормък, Дейвид Лийч, Райън Гослинг, Гаймон Касиди.

Каскадьорът скача в кината през март 2024 г.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...