Книга с кауза събра истории на известни българки за женската сила

Елисавета Белобрадова, Прея, Ваня Щерева, Мила Михова, Дарина Такова, Мила Роберт и Пам Велидис бяха сред силните гласове на премиерата на сборника "Виж сега, моето момиче", сред гостите се открояваше и Мария Бакалова.

Девет известни българки разказаха своите болезнено честни и смешни до сълзи истории на премиерата на книгата "Виж сега, моето момиче", а актрисата Мария Бакалова ги аплодира в публиката. Основният мотор зад събитието, подкрепено от модната платформа Answear, беше Гери Турийска, която успя да превърне силната женската енергия в неудържим емоционален ураган.

Писателките Ваня Щерева, Милена Фучеджиева и Цветелина Цекова, певиците Мила Роберт и Прея, оперните звезди Мила Михова и Дарина Такова, политикът и социален предприемач Елисавета Белобрадова и моделът Пам Велидис се осмелиха публично да разкажат какво е чувството да бъдеш подценявана, а понякога и директно осмивана. Без да се крият зад клишета и захаросани фрази, в "Sofia live club" те разкриха как са се справяли, когато са били отхвърляни, включително от близките си и откъде са намерили сили да превърнат раните си в мъдрост, самоирония и залпове от смях.

Жените, които често смятаме за неуязвими към чуждото мнение, не само споделиха разочарованията и победите си, но и ни напомниха защо има смисъл да пазим свободата си, да влагаме цялата си енергия в това, в което вярваме и да не позволяваме да ни размахват пръст. Гери Турийска, която е движещата сила зад "Пощенска кутия за приказки", сложи музикалната удивителна на събитието с песните от албума си "Complicated Relationship", а лимитираната колекция SISTERHOOD на аnswear.LAB, вдъхновена от женската солидарност, добави оптимистично розово и футуристично сребристо към аутфитите на сцената. Тя донесе и посланието, че когато си помагаме една за друга, ние сме много по-силни, а талантът ни блести по-ярко.

Книга с кауза събра истории на известни българки за женската сила

Като подкрепя проекта "Виж какво, моето момиче", модната платформа Answear застава и зад неговата благородна кауза. Приходите от книгата, в която са събрани десетки вдъхновяващи истории, ще отидат в подкрепа на жените в изкуството и образованието, и ще сбъднат мечтите на новото поколение способни и амбициозни момичета. Мария Бакалова, която покори Холивуд и непрестанно доказва на света, че всичко е възможно, обеща да се включи в следващото издание на сборника.

Книга с кауза събра истории на известни българки за женската сила

След премиерата в София, книгата "Виж сега, моето момиче" ще бъде представена в Бургас, на 8 април от 20 ч в Драматичен театър "Адриана Будевска" и във Варна, на 9 април, в The Brick port, отново от 20 ч.

Сборникът "Виж сега, моето момиче" можете да поръчате с безплатна доставка от тук.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...