1460243-1Съзнанието за нашата история като българи и за стойността да се наричаме с това име вдъхновява педагозите от ЧОУ “Куест” да възпитават нашите деца в любов към България. Конкурсът на тема „Българският фолклор – непресъхващ извор“ е поредната инициатива на училището за деца и ученици, чиято цел е да популяризира българските традиции и обичаи сред подрастващите. 

Конкурсът ще се проведе между 18.03. - 28.04.2018г. , а негов патрон е кметът на район "Младост" г-жа Десислава Иванчева. Деца и ученици на възраст между 6 и 11 години могат да изявят своите таланти посредством рисунка, пано, народна песен, театрално изпълнение или есе. Наградите са много атрактивни и дават възможност на победителя да се възползва от пълна или частична стипендия до завършване на началното си образование.

Гордост, красота и величие – българските традиции ще оживеят по време на конкурса на ЧОУ “Куест” „Българският фолклор – непресъхващ извор“! Повече информация предоставя сайта www.questacademy.bg.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...