Къде са най-скъпи имотите?Най-скъпи са имотите в Монако – 53 535 евро/м2 е цената при покупка на жилище там, в Ню Йорк - 16 475 евро/м2*, в София – 850 евро/м2.

Как се определя стойността на един имот? Пазарната му цена ли е неговата реална стойност? – Лицензираните експерт оценители могат да отговорят. А какви са етичните предизвикателства пред тях при такава значима роля в процеса на оценка на активи! Това ще обсъждат експерт-оценители, бизнес консултанти и банкови експерти на предстояща международна браншова среща.

Камарата на професионалните оценители съвместно с водещите оценителски и консултантски компании у нас организират семинар-дискусия на специалисти в сферата на експертното оценяване за споделяне на опит и позиции по темата за етичните аспекти на бизнеса – стандарти за етични правила, предизвикателства и отговорности.

С експертното участие на г-н Джордж Бадеску,  един от основателите на Румънската асоциация на оценителите и г-жа Ануца Стан – експерт оценител с многогодишна практика в Румъния, консултант във Fair Value.

Семинарът-дискусия „Професионализъм и етика в експертното оценяване“ ще се проведе на 17 септември 2015 г. в Best Wwastern, Сити хотел София /Ул. „Стара планина“ 6/.

Вижте още: