Лектори от European CommissionПредставители на European Commission в България ще бъдат сред лекторите по време на Международния форум за бизнес и туризъм, който ще се проведе на 12 септември в хотел Радисън София.

Членове на Българската агенция за инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, председатели на парламентарни комисии също ще бъдат лектори на конференцията по време на форума – „Развитие на международния бизнес и туризъм. Успешно развитие на международни проекти и нови идеи за България, Балканите, Азия и Европа. Равносметка от Сезон Лято 2015 – Туризъм в България и на Балканите“.

БТПП ще представи темата: „Приносът на Българската Търговско-промишлена палата при пропагандиране на културните паметници , като допълнителна възможност за промотиране развитието на туризма“.

Лектор: Мариана Танчева, Директор “Европейска интеграция и Европейски проекти” към БТПП.

Гост на събитието ще бъде Светлин и Танчев – председател на Парламентарната Комисия по Европейски въпроси и контрол на европейските фондове. А темата, по която ще говори е „Европейските фондове – единствен източник на успех и основен инвестиционен ресурс“.

Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR. Агенцията има зад гърба си десетки престижни събития. Партньори на събитието Българската Търговско-промишлена палата, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/, браншови организации и други.

VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2015, също така на наградите за луксозно строителство VIP Property Awards, на медийните награди VIP Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес LifeStyle Awards 2015. Във Варна ПР-агенцията реализира и годишните награди за значими постижения в бизнеса в морския регион Marine Lifestyle Awards 2015.

Представители на държавните институции, сред които министърът на образованието проф. Тодор Танев, зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, директорът на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, кметът на София Йорданка Фандъкова, председатели на парламентарни комисии са връчвали или получавали престижните призове на ПР-агенцията.

Освен да се насладят на обичания български фолклор с изпълненията на Поли Паскова, гостите ще имат удоволствието да присъстват и на гала-вечеря от 20 ч. Тогава ще бъде тържествено връчване на сертификати за участие във Форума, както и покани за предстоящите Balkan tourism Industry Awards 2015 – 10.12.2015 в София.

Вижте още: