МarkeThinX CONF 2019 обединява бизнеса в иновативен формат

София ще е домакин на първата по рода си Маркетинг Конференция с фокус върху Дигитализация, Иновации и Предприемачество в България. The MarkeThinX CONF 2019 ще се състои на 31 Май 2019 г., Петък, от 09:00 до 17:00 ч. в Зала „Ню Йорк Сити“ на емблематичния небостъргач - Кепитъл Форт. 

Два месеца преди събитието 40% от залата е разпродадена, а регистрираните участници,  партьори и лектори са от над 20 български и международни компании. Организационния екип на ExpandX Marketing & Web споделят: „Това е ясен знак за реализацията, стойността и качеството на проекта, а най-вече е и своеобразна оценка от гостите ни“. Знанията, преживяанията и добавената стойност са 3те ключови елемента, които стоят в основата на иновативната конференция. Гостите ще могат да научат повече за иновациите в маркетинг индустрията, а организаторите са подготвили за тях и страхотни изненади, с които да обогатят сетивата им.


Интересът към иновативният форум е много по- голям от пределите на България и за конференцията вече се говори и в Италия, Франция, Англия, Португалия, Турция, Испания, Полша, Сърбия, Германия, САЩ.


Един от най-впечатляващите Key Note лектори, които ще участват в The MarkeThinX CONF 2019  е Матео Форте, който ще говори на провокативната тема „Предприемачество Х“, за това как се развиат маркетинг проекти с Ватикана, как се развива, маркетира и продава успешен бизнес и много други. Друг ключов елемент от конференцията ще е и темата за Интернет Правото и новите правила приложими в Дигиталната Икономика.

MarkeThinX CONF ще събере на едно място представители на маркетинг индустрията, бизнеса и дигиталното предприемачество. Програмата на събитието е  разделена на 5 тематични панела и над 20 обучения. Някой от най-интересните  са Мисли “X” предизвикателство, дискусионен панел и Нетуъркинг „Х“ в градините на Кепитъл Форт. 

Проектът The MarkeThinX CONF 2019 е разработен от ExpandX Marketing & Web. Той  има за цел да обединява индустрията на едно място в търсене на фактора “X” за успешно и устойчиво развитие, маркетиране и комерсиализиране на бизнесите. В рамките на MarkeThinX CONF 2019 страната ни ще бъде представена  като стратегически хъб за развиване на бизнес. За финал организаторите подготвят и колоритно парти, на което всички MarkeThinX ентусиасти ще бъдат поканени.

Сред комуникационните партньори на събитието е агенция за интегрирани маркетинг комуникации 3CON.

Партньорството е част от политиката на агенцията да бъде в подкрепа на бизнеса за популяризирането на иновации и в различните сфери и подобряване на общуването между компаниите и техните аудитории.

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...