Масажният стол - перфектен и неуморим масажист

Всеки от нас има свои методи за справяне със стреса, болките в мускулите и сковаността. Най-популярните начини са масаж, разходки и тренировки. За съжаление разполагаме с ограничено количество свободно време. Какво би било ако да имаме професионален масажист у дома?

В България масажните кресла набират все по-голяма популярност. Те са и правилното решение за мускулните проблеми.

Има много видове масажни столове на пазара, но кой е подходящ за нас?

Някои видове не притежават функциите, които са ни нужни, други имат прекалено много. Има три важни фактора, които е важно да вземем предвид преди покупката.

Дизайн

Всеки човек има индивидуален стил. Когато купуваме нова мебел, важно е тя да се съчетава с останалите и да ни харесва. Столът е необходимо „да се впише“ в интериорния дизайн на стаята. Съществуват различни видове масажни столове – модерен, класически, футуристичен.

Полза

Казано по друг начин - хубаво е да изберем стол според нашата физическа активност. Ако работата ни е свързана с това да сме постоянно на крак или в движение, търсим стол с функции за разтягане и спортно възстановяване. Ако искаме стол, който да ни отпусне след дългия работен ден, може да се насочим към 3D или 4D столовете. Ако обаче страдаме от болки в гърба, най-много ще ни облекчи стол с подгряване.

Цената

Може би най-важният и решаващ фактор е цената. Всеки има определен бюджет, който би отделил за масажен стол.

Технология от най-ново поколение, масажният стол Veleta 2, предлаган от KOMODER съчетава тези три фактора. Той има и допълнителни функции - предлага индивидуален масаж като сканира тялото на човека, който седи в него. 4D масажните интелигентни, безшумни ръце са регулируеми и ще се погрижат за цялостен масаж на тялото ни. Можем да избираме от 23 автоматични програми или за персонализиран масаж от 11 режима в ръчен масаж на 6 различни интензитета, в 5 нива на дълбочина на масажа.

Функциите на масажните столове са много, но не всички са еднакви. Важно е да изберем най-подходящия конкретно за нас.

 

Вижте още: