Не пропускай да видиш „Гигантите на Океана“ до 21 юни в Сердика Център

Още седмица посетителите ще могат да видят от близо едни от най-впечатляващите водни обитатели и да участват в томбола за почивка за двама до слънчева Валенсия

Гигантите на Океана ще бъдат на разположение в Сердика Център още една седмицаза всеки, който все още не е успялда се запознае с тях отблизо. До 21 юни посетителите ще имат възможност да видят едни от най-големитеморски обитателисред коитокосатката, синия кит, гигантската сепия, тигровата акула, белугата и още много други експонати.Освен това търговският център ще предостави намалки и големи енциклопедиясъс стикери и любопитни факти за най-големите морски създания.

До края на изложбата всеки, който пазарува от търговските обекти на Сердика Център за 50 или повече лева и регистрира своята касова бележка на бюро Информация, може да играе за почивка до Валенсия за двама, с включено посещение на Океанографския парк.Океанографският парк е най-големият аквариум в Европа, както и дом на едни от най-атрактивните морски видове като пингвини, тюлени, моржове, морски звезди, скатове и други.Всеки, който участва в томболата ще има шанс да спечели и една от 50-те тениски с тематични еко послания, създадени в подкрепа на фондация Оле Мале.

Не пропускай да видиш „Гигантите на Океана“ до 21 юни в Сердика Център

Стотици деца вече се включиха и в допълнителните морски активности през изминалите два уикенда от изложбата. На 4 и 5 юни малчуганите изработвахахартиени модели на подводни животни, използвайки оригами, а на 11 и 12 „почистваха“ морето от пластмаса чрез забавна игра с въдица. Ако детето ти все още не се е включило в една от забавните активности, на 18 и 19 ще се проведатзабавни екоработилници за играчки от отпадъци, които ще запалят любопитството на децата към подводния свят и ще обърнат повече внимание на това защо е важно да опазваме океаните и техните обитатели. 

Не пропускай да видиш „Гигантите на Океана“ до 21 юни в Сердика Център

Не пропускай да се потопиш в магията на подводния свят до 21 юни в Сердика Център! Повече информация може да откриеш в страницата на изложението във Facebookили на сайта на Сердика Център.

Вижте още: