1443897Бързо и лесно, само с няколко клика, организираторите на събитие имат възможност да открият търсената информация по различни критерии, като местоположение и категория в новата онлаайн платформа EventPlus.BG.

В секцията Актуално се публикуват новини, свързани с последните тенденции в бранша.
На сайта можете да откриете полезна информация за ивент центрове, конферентни или заседателни зали, за доставчици на конгресно оборудване, компании за кетъринг или за компании - организатори на събития.

Секцията Ивент център е мястото, където всеки хотелски комплекс или събитиен център има възможност в синтезиран вид да представи ключови факти, важни за организаторите на събития – брой, капацитет и възможните конфигурации на конферентните зали, детайли за хотела и заведенията за хранене, стаи, удобства за гостите и др.

EventPlus.BG събира в едно цялата нужна информация и от страна на "търсенето" и на "предлагането" в бранша, което спестява усилия и средства на всички участници.

Платформата е полезен инструмент за организиращите и организаторите на събития в България.

Освен рекламно пространство с текст и видео, всеки бизнес е представен и със своите контакти – имейл, телефонен номер, социални профили. Предвидена е и възможност за директно запитване, което свързва потребителя с доставчика без това да води до допълнителни разходи или комисион за страните.

За малко повече от 3 месеца, част от EventPlusBG са повече от 30 ивент центъра, над 150 конферентни зали и партньори в областта на събитийния туризъм.

Вижте още: