Олимпийски шампион награди хора с увреждания в Тотю Младенов, Гошо Гинчев и Минчо Коралски поздравиха участниците. Анелия и Устата взривиха публиката пред общината.

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Стефан Ботев връчи купите и медалите на участниците в стартиралата спортна кампания за хора с увреждания "Воля за спорт" в град Стара Загора. Бяха наградени най-добрите играчи на канадска борба, тенис на маса, шах, проведоха се и състезания с инвалидни колички. Националната ни състезателка по конна езда Йонка Димитрова също се включи в награждаването на победителите.

За да дадат старт на кампанията и да поздравят участниците и жителите на града, дойдоха директора на Агенцията за хора с увреждания г-н Минчо Коралски, съветника на Бойко Борисов по социалните въпроси Тотю Младенов, съветника на министър Красен Кралев, Гошо Гинчев. На сцената се качи и заместник кмета г-жа Иванка Сотирова, която благодари на организаторите за чудесната инициатива. В град Стара Загора ще бъде монтиран и първият спонсориран уред за достъп на трудноподвижни хора в басейните.

Олимпийски шампион награди хора с увреждания в Към кампанията се присъединиха и Иван Динев-Устата, поп-фолк изпълнителката Анелия и ансамбъл "Загоре", които накараха хората пред общината да извият дълго хоро. Водеща на събитието беше носителката на титли за красота Цветелина Разложка.

Haribo и Office One зарадваха всички дечица с подаръци.

Кампанията се осъществява с медийната подкрепа на Нова тв, kmeta.bg, gong.bg, kmetskiizbori.bg, bnews.bg, blife.bg, Hilife, Търговски вестник, вестниците 19 минути, Новинар, Стандарт.

*b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още: