Opel Zafira, който със своето гъвкаво и практично вътрешно пространство и система на седалките за до седем пътници (система Flex7® Plus) е идеалният автомобил за съвременното семейство с модерен стил на живот, вече се предлага с новата инфоразвлекателна система Navi 4.0 IntelliLink на Opel с вградена навигация. Благодарение на нея семействата могат да се насладят на информация и развлечения на върхово технологично равнище, на вградена навигационна система и на всички предимства на системата OnStar, системата за персонална комуникация и мобилни услуги на Opel с услуги като денонощното спешно повикване, хотелските резервации и търсенето на свободни места за паркиране

Със своя седеминчов сензорен екран и Bluetooth свързаност, системата Navi 4.0 IntelliLink притежава пълна съвместимост с Apple CarPlay и Android Auto. Навигационната система предоставя прецизно водене по маршрута и предлага европейски пътни карти като 2D и 3D изображения.

  • ·Вградена навигационна система с прецизно водене по маршрута
  • ·Cъвместимост с Apple CarPlay и Android Auto
  • ·Пълна Opel OnStar функционалност включително функция изтегляне на крайна цел за навигацията (Destination Download)

С новата система Navi 4.0 IntelliLink и OnStar на борда, Zafira се радва на отлична свързаност. По време на път всички в автомобила могат да сърфират в интернет  със своите мобилни устройства чрез Wi-Fi точката за достъп OnStar 4G LTE и като алтернатива на служителите на OnStar, да получават крайните точки за маршрута директно в навигационната система Navi 4.0 IntelliLink (с функцията Destination Download) чрез приложението MyOpel.

Благодарение на високия качествен стандарт на свързването, изчистената и ясна структура на менютата, както и отличната ергономия с интуитивно обслужване на функциите, системата Navi 4.0 IntelliLink превръща Opel Zafira в един от най-добре свързаните компактни ванове на пазара.

Вижте още: