Отборът от Формула 1 "Уилямс" разширява партньорството си с Acronis, за да осигури киберзащита в състезанията през 2021Acronis, глобален лидер в киберзащитата, и Williams Racing обявиха подновяването на своето технологично партньорство, разширяването на областите на сътрудничество и стимулирането на приемането на всепризнатата технология за киберзащита в цялата ИТ инфраструктура на Williams Racing.

Като част от официалното партньорство за киберзащита, Williams Racing Acronis Cyber Protect в своята ИТ инфраструктура. Иновативното решение, използвано от елитни спортни екипи по цял свят, интегрира бърз и надежден бекъп, анти-малуер и антивирусен софтуер, базирани на изкуствен интелект, и цялостно управление на крайни устройства от единен интерфейс. Уникалният подход за киберзащита елиминира сложността и улеснява екипите при управление и наблюдение на натоварвания, данни, приложения и системи в цялата мрежа.

Acronis Cyber Protection обхваща всички области на защитата от натоварване, опростява управлението на данни и предотвратява кибератаките. Това е постоянно променяща се среда. Да имаме технологичен партньор, чиято технология отговаря на съвременните нужди и който е лидер на пазара, е от решаващо значение за нашия екип да си възвърне конкурентното предимство,” каза Graeme Hackland, Главен информационен директор на Williams Racing.

През последната година повече от 15 нови отбора си партнираха с Acronis, увеличавайки общия брой на спортните отбори в портфолиото на Acronis #CyberFit Sports до над 50. San Diego Padres, Washington Football Team, Atlético de Madrid, TOYOTA GAZOO Racing, Roborace, Airspeeder и много други отбори избраха Acronis за защита на своите данни.

Технологията на Acronis е предназначена да отговори на предизвикателствата на съвременните организации за безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) - на най-високите нива на бизнес и конкурентен спорт. Тази методология на проектиране осигурява най-висок калибър киберзащита за всички работни натоварвания, данни, приложения и системи, поддържайки данните без намеса и лесно достъпни за безпроблемни ежедневни операции. Данните са от решаващо значение във Формула 1 и ние се гордеем, че сме част от пътуването на Williams Racing,” каза Jan-Jaap Jager, Главен оперативен директор на Acronis.

Програмата на Acronis #TeamUp за доставчици на управлявани услуги

Acronis също с гордост съобщава, че програма #CyberFit Sports вече е отворена за доставчици на управлявани услуги (MSPs), които са поканени да доставят решенията за киберзащита на Acronis на спортни отбори от световна класа от името на Acronis и да се радват на разнообразието от спортни постижения.

Доставчиците на управлявани услуги са поканени да разгладат програмата #TeamUp и да кандидатстват, за да станат официален #CyberFit Delivery Partner на https://www.acronis.com/en-us/lp/msp-sports/.

За да научите повече за внедряването на Acronis за Williams Racing, посетете https://www.acronis.com/en-au/resource-center/resource/541/

За да видите как Williams Racing защитава данните си, посетете https://www.youtube.com/watch?v=4FV6S38sKko

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...