Парфюмерия Belodore с гордост разкрива най-новото си бижу в центъра на Будапеща

Откриването на луксозен магазин в унгарската столица за пореден път утвърждава парфюмерийната верига Belodore като една от водещите нишови парфюмерии в Европа.

Belodore, водещата международна верига нишови парфюмерии в Европа, отвори нов представителен магазин в сърцето на Будапеща в четвъртък, 9 ноември. Ексклузивният магазин, разположен на най-елегантното място в унгарската столица - срещу сградата на Унгарската национална опера, е истински шедьовър на дизайна, който предлага напълно ново изживяване за почитателите на луксозните аромати.

Специален гост на откриването на магазина в Будапеща беше г-н Серджо Момо, основател и собственик на марката Xerjoff. С това събитие Belodore затвърди лидерската си позиция на европейския пазар на нишова парфюмерия. Вече повече от година успешно работи и магазинът на марката в София.

„Xerjoff представлява комбинация от италианска креативност и майсторство, с единствена цел създаване на изключителни луксозни ароматни композиции“, каза Серджо Момо, основателят на марката.

Парфюмерия Belodore с гордост разкрива най-новото си бижу в центъра на Будапеща

Изключителният прием в Belodore беше изпълнен с бляскави и луксозни изненади:

Още на при влизане в магазина, съчетаващ класически стил със съвременен минимализъм, клиентите бяха посрещнати от богата селекция от луксозни аромати от най-престижните къщи за нишови парфюми. Тези марки поставят еталон за съвременната парфюмерийна индустрия и разширяват границите на нашите сетива. В момента това е най-големият магазин в търговската верига Belodore и един от най-големите в Европа с площ над 270 квадратни метра.

Еклектичният минимализъм на интериора е вдъхновен от стиловете Арт Нуво и Мароко и правилно отразява богатството и разнообразието от нишови парфюмни вдъхновения.

Всички гости бяха посрещнати с авторски коктейли, вдъхновени от уханието на аромата Erba Gold, представени от хотел W. Зашеметяващият пърформанс с bodypaint олицетвори ароматите на Xerjoff: колекцията Kemi Blue и ароматът Erba Gold. Забележителните и спиращи дъха мигове в красивия магазин бяха последвани от най-милата изненада на вечерта – детски хор от Белград.

След сърдечния прием последваха ексклузивни интервюта с г-н Серджо Момо в красивия хотел W, където беше продължаващото вечерта парти. Гостите продължиха да се наслаждават на разговори, коктейли, хапки и музика. За да бъде вечерта по-запомняща се, гостите получила специални подаръци от Belodore и Xerjoff.

Парфюмерия Belodore с гордост разкрива най-новото си бижу в центъра на Будапеща

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...