Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) започна набирането на кандидатури в VIII-то издание на ежегодния ПР конкурс BAPRA Bright Awards - единственият конкурс в сферата на маркетинговите комуникации у нас с жури изцяло от водещи международни експерти в сферата на връзките с обществеността!

Заявки за участие ще се приемат през онлайн платформата на конкурса www.bapra.bg/2017/ от днес до 24 март 2017 г., включително. Кампаниите следва да са осъществени в периода февруари 2016 г. – края на февруари 2017 г. Председател на журито за 2017 г. е Ричард Хоутън – екс Президент на ICCO и понастоящем собственик на марката Agency doctor.


Новото в тазгодишното издание на конкурса са 9 допълнителни категории, които да дадат възможност най-пълно да бъде разкрит потенциала на кандидастващите проекти: „Дебют на годината – кампания за нов продукт или услуга“; „Корпоративен ПР“; „Кампания за изграждане на работодателска марка“; „Кризисен ПР“; „Кампания за вътрешни комуникации“; „Дигитална кампания“; „Кампания Public Affairs“; „Маркетинг, свързан с кауза“.

За първи път в специална категория „Студентски проект“, студентите ще имат уникалната възможност напълно безплатно да се състезават за отличие, като разработят проект на тема „Иновативни похвати за комуникация с поколението millennials“. Това е и единствената категория, оценявана от жури от водещи български професионалисти в сферата на масовите комуникации и медиите.

„Разширихме значително категориите с цел проекти от всякакъв мащаб и характер да намерят своето място в конкурса – споделя Катя Димитрова, Председател на БАПРА за периода 2016-2018 година – Няма значение дали един проект е нишов или с голям обхват, дали публиката му е 50 или 500 000, стига да има светла идея и измерими резултати“

Кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една компания.
Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на www.bapra.bg/2017/

Медийни партньори на конкурса по традиция са: Bulgaria On air, B2B медиа, Сп. „Мениджър“, Сп. „Твоят бизнес“

Партниращи организации на BAPRA Bright Awards 2017 са: Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ), Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ), Българско Дружество за Връзки с обществеността БДВО

Ако желаете да получите допълнителна информация за конкурса или да се присъедините като партньор, изпратете своето запитване на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..


 

За BAPRA Bright Awards
Наградите BAPRA Bright Awards са учредени през 2010 г. и много бързо се утвърдиха като единствения форум у нас, който дава възможност на ПР професионалистите да сравнят своите постижения със световната ПР практика. С всяка изминала година броят на заявките за участие расте значително.

За БАПРА
Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. като независима и доброволна организация с нестопанска цел, да подпомага и утвърждава ПР-а като дейност в полза на развитието на съвременното общество. БАПРА работи за подобряване партньорството на ПР бизнеса у нас с държавната и местната власт, академичните среди, бизнеса, граждански организации и медиите. Членове на БАПРА са най-авторитетните компании за комуникационни услуги на българския пазар.

Всички членуващи компании в Асоциацията приемат Етичния кодекс на ПР специалистите в България, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение, както към клиентите, така и към своите колеги. БАПРА е гласът на българския ПР бизнес.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...