Първото „co-meeting space” у нас S*Bar Първото „co-meeting space” у нас S*Bar отбеляза своето официално откриване в сряда, 3-ти февруари, с DJ парти, хапки и коктейли в 5 различни цвята.

S*Bar представя нестандартен модел на бизнес-общуване, който стимулира творческото мислене в контекста на последните технологии и тенденции в ИТ бизнеса. 

Основен двигател за сбъдването на мястото е основателят му Сирил Симон, който въвежда у нас новия модел, обърнат към новаторския, креативен бизнес, в  лицето на старт-ъп компании и свободно практикуващи творци с технологичен профил.


Първото „co-meeting space” у нас S*Bar На партито по случай откриването присъстваха- представител на израелското посолство- зам. ръководител Иман Амаша, както и посланикът на Франция Ксавие дьо Кабан, който държа кратка, но вдъхновяваща за прохождащия бизнес у нас, реч.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...