Най-зелените компании в БългарияНа 25 април в S*BAR (бул.„Никола Й. Вапцаров“ 6, 1407 София) от 11:00 часа ще се проведе пресконференция по повод началото на шестото издание на националния конкурс Най-зелените компании в България.

Журналистите ще имат възможността да се запознаят с новостите в тазгодишното издание и да отправят своите въпроси към експертното жури.

Шестото издание на Националния конкурс, който се превърна в емблема на отговорния бизнес, ще включва нови категории, които са в синхрон с развиващата се бизнес среда в България и нови отличия за личности, компании, общини и неправителствени организации.

Награда за медии

За втора поредна година в конкурса са предизвикани да участват и журналистите. Те могат да изпращат свои материали, посветени на “зелена” тема на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 10 май 2016 г.

Специална награда „Зелена личност“

Традиционно част от конкурса са номинациите за специалното отличие „Зелена личност”. Всеки би могъл да направи мотивирано предложение на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 10 май 2016 г.

Повече за конкурса:

В националния конкурс Най-зелените компании в България 2015 могат да кандидатстват компании, организации и общини, опериращи в България, независимо от това дали са големи или малки, стига да покажат и докажат, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса и дейността си по отговорен за природата начин.

Кандидатите имат на разположение един месец за попълване на апликационните форми, а официалното награждаване ще се състои на 8 юни 2016 г.

Конкурсът „Най-зелените компании в България” се организира от b2b Media.

Сайт на кампанията: green.b2bmedia.bg

Партньори: ЕКОПАК, Savanto, ФБТИК, ББЛФ, КАБ, БДВО.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да се обадите на 0877 355 234.

Вижте още: