Pringles и Crocs съчетават модата и вкуса в своя обща глобална колекция

За първи път в своята история „майсторите на вкуса“ – Pringles, навлизат в света на модата – с колекция, разработена заедно с лидера в създаването на ежедневни обувки, Crocs. В самия край на месец април 2024 г., те представят единствена по рода си колекция. Pringles x Crocs предлага на почитателите си по целия свят лимитирани модели, изработени в любимия на феновете стил, присъщ на Crocs. Колекцията включва и редица тематични Pringles Jibbitz™ - украшения, които могат да се използват за персонализиране на всеки чифт.

В България, Pringles x Crocs, присъства с два чифта от емблематичния модел на бранда – Classic Clogs. Основно място в дизайна и при двата заема „маскотът“, разпознаваем още като лого на Pringles. Мустаците му се явяват каишка, а лицето му присъства върху лимитираните украшения, част от колекцията. Обувките от чифтовете могат да се комбинират свободно, като всеки цвят символизира любим на потребителите вкус на Pringles. Червено-оранжевият модел е посветен на обичаните Pringles® Original и Pringles® Cheddar Cheese, а синьо-зелената комбинация – на Pringles® Sour Cream & Onion и Pringles® Salt & Vinegar. Феновете могат да изберат стила си според любимите си вкусове.


„Това партньорство съчетава наситения с вкус свят на Pringles с емблематичния комфорт на Crocs. Развълнувани сме от възможността за съвместно партньорство, която ни позволява да създаваме нови и иновативни продукти, които да развълнуват нашите фенове", споделя Матиас Инфанте, заместник-председател на отдел „Глобални бранд партньорства“ в международния екип на Crocs.

„Изключително щастливи сме от начина, по който Crocs и Pringles се обединиха в своя творчески подход, който умело съчетава мода, вкус и хумор. Феновете не само в Северна Америка, но и по целия свят – в Европа, Азия и Южна Америка могат да се насладят на тази колекция“, каза Дейвид Лий, старши глобален директор на отдел „Лицензиране на продажби и култура“ в Kellanova (част от чието портфолио е и Pringles).

Продуктите, част от лимитираната колекция Pringles x Crocs, вече са достъпни за любителите на комфортните обувки у нас. Те могат да ги разгледат и закупят от специалната страница в официалния уебсайт на Crocs. Ексклузивните чифтове са лимитиран брой и ще бъдат налични до изчерпване на количествата.

Вижте още: