Публикуван е нов брой на Events Guide

EventPlus публикува нов брой на специализираното дигитално издание за събитиен туризъм Events Guide. “Старопланински туристически район” е на фокус в новият 5ти брой на изданието.

Този брой на безплатното дигиталното списание представя разнообразиeтo oт възможности за провеждане на събития в район “Стара планина”. От градските дестинации като Велико Търново и Габрово, през курортните селища, запазили духа на отминалите времена като Априлци и Рибарица, до възрожденските селища Арбанаси и Котел.
В туристически район „Стара планина” гостите намират спокойствие и единство с природата, при това с чаша хубаво вино в ръка. Без характерните вкусове на “напитката на боговете” тук, районът не би бил същия.


Разгледайте безплатно брой 5 на Events Guide: https://eventplus.bg/events-guide-staroplaninski/

EventPlus публикува петия брой на специализирано дигитално издание за събитиен туризъм Events Guide. Фокусът е върху "Старопланински туристически район.
Новият брой на безплатното дигитално списание Events Guide е посветен на район “Стара Планина”

Представени са не само предимствата на градските дестинации като Велико Търново и Габрово, но и възможностите за провеждане на събития в курортните селища като Априлци и Рибарица. Събития могат да се провеждат и във възрожденските селища като Арбанаси и Котел, които и до днес са запазили духа на отминалите времена.

Целта на Events Guide е да представи страната ни като различна, интересна и привлекателна дестинация за качествен конгресен туризъм. Изданието следва обхвата на официалното туристическо райониране на България, представено в националната концепция. Така Еvents Guide събира ключова информация за деветте туристически района в страната и се превръща в ценен ресурс за всеки, който организира събития или иска да се образова в тази посока.

Първите два броя на Events Guide представят Рило-Пирински и Тракийски туристически район, а третият и четвъртият брой се фокусират върху възможностите за провеждане на събития на морския бряг във Варненски и Бургаски туристически район.

Events Guide представлява крачка към добиване на по-ясна и структурирана визия за конгресния туристически продукт на страната и бе отличено в категория “Най-интересни туристически издания” в конкурса “READ&TRAVEL” в рамките на Международното туристическо изложение “Културен туризъм” 2023.

Еvents Guide е достъпен и за слушане! Открийте го в poгdcast платформите или слушайте аудио съдържанието докато разглеждате самото издание.

Към страницата на изданието: https://eventplus.bg/events-guide-bulgaria- kongresen-turizam/

Вижте още: