1495102В центъра на град Пловдив отвори врати първият билетен център на EPAY-GO. Онлайн платформата за създаване на събития и продажба на билети се сдоби с чисто нов офис до Драматичен театър Пловдив. Събитието откриха изпълнителният директор на „Датамакс“ Георги Маринов, актьорът Ники Станоев и мениджърът „Маркетинг и реклама“ на One Dance Week – Йоана Стефанова. На откриването присъстваха представители от Общината, Фондация Пловдив 2019, лятно кино „Орфей”, Военния клуб, артисти и музиканти. 

Пред гостите на събитието Георги Маринов припомни за плюсовете на платформата EPAY-GOи че е създадена, за да улеснява работата на организаторите, както и крайните потребители. „Събитията в EPAY-GO се създават много бързо и лесно. Платформата е интуитивна и наподобява създаването на Facebookсъбитие. Организаторът има пълен контрол над съдържанието и мултимедията, която качва, както и какви и колко билета да пусне в продажба или да подари. Събитието може да бъде безплатно, да включва подаръци, VIP пакети и т.н. Крайният потребител е също много улеснен. След като си е избрал концерт, например, може да си купи онлайн колкото билета иска само с няколко клика. И това отнема секунди”, допълни още той.

Актьорът Ники Станоев сподели, че често използва платформата EPAY-GO, за да създава събития и да промотира комедийното си стенд ъп шоу, което изнася в няколко града в страната. „Много е удобно и лесно за двете страни. Създавам събитие, споделям го във Facebook, хората си купуват билети онлайн или на касите на EasyPayи готово! Остава само да изнесем шоуто. Чудесно е!” 

Йоана Стефанова от One Dance Weekсъщо коментира предимствата на EPAY-GOи подчерта, че за фестивали от такъв мащаб платформата е много удобна за проследяванена продажбите. Голям плюс е, че парите от закупените билети се превеждат директно в сметката на организатора и той може да разполага с тях.

Новият билетен център е разположен на Главната в Пловдив, ул. Княз Александър I№36, в новия офис на EasyPay, който е в непосредствена близост до Драматичен театър Пловдив. Онлайн платформата е достъпна на уебсайта epaygo.bg.

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...