1439872По-малко от седмица остава до старта на дългоочаквания сериал "Скъпи наследници" по bTV. На 15 януари, от понеделник до петък от 18 часа, ще заживеем с историята на едно голямо семейство и неговите проблеми и радости.

Двама от ключовите актьори в продукцията, Рая Пеева и Филип Аврамов, разказаха в студиото на „Тази сутрин“ по bTV, за своите персонажи и предизвикателствата по време на снимачния процес.

„От „Скъпи наследници“ може да очаквате всичко. Има много герои, много епизодични персонажи влизат. Уникалната симбиоза между драма и хумор в „Скъпи наследници“ е точно както и в живота. В сериала няма чист жанр – действието не e нито само драматично, нито само комично“, сподели Филип Аврамов, който влиза в ролята на руснак, обичащ живота, изкуството и приятелите си и участващ активно в социалния живот в Бели Вит.

„Ролята ми е на човек, който измисля много истории с една цел - да скрие своята самоличност“, разкри още Филип Аврамов.

Подобно на героя на Филип Аврамов и персонажът на Рая Пеева – младото градско момиче Поля, попада в селото Бели Вит случайно, но бързо е запленено от живота там – от красивата природа и новите приятелства. 

„Моята героиня е най-добрата приятелка на Катерина, в която се превъплъщава Даяна Ханджиева – едно от младите лица, което ще бъде и откритие за зрителите на „Скъпи наследници“. Аз съм забързано градско момиче от София, което отива в селото и се влюбва в природата, а може би и в някой от героите“, загатна Рая Пеева.  

Една от основните сюжетни линии в „Скъпи наследници“ е сблъсъкът между забързания живот в града и красотата и спокойствието на природата. „В нашето село има доста млади хора, което е обнадеждаващо за селото по принцип“, сподели Филип Аврамов и допълни, че живота на всеки един човек не е чак толкова различен, защото няма значение къде живееш, а че ти живееш там.

„Семейството е всичко! Това искаме да кажем с този сериал“, добави Рая Пеева. 

Сред забележителните качества на „Скъпи наследници“ и двамата актьорите изтъкнаха изключително богатия актьорски състав, в който зрителите ще видят няколко поколения любими лица от киното, театъра и малкия екран. 

Рая Пеева и Филип Аврамов си спомниха и предизвикателствата, пред които са се изправили по време на снимките на най-мащабната продукция в областта на телевизионното кино. Миналата зима рекордните минусови температури и огромните преспи сняг са се превърнали в един красив декор, на фона на който се развиват сложните взаимоотношения в едно типично българско семейство. 

Не пропускайте старта на "Скъпи наследници" на 15 януари от 18 часа по bTV!

Актьорите  от "Скъпи наследници" ще бъдат лица на кампанията за Оскарите. Церемонията по връчването на Оскарите, както всяка година, ще бъде излъчена пряко в началото на март, единствено по bTV Cinema.

Вижте още: