1483244За времето от откриването на базата на Behr-Hella Thermocontrol(BHTC) България през 2015 г. компанията спечели престижни бизнес награди за различни аспекти от своята работа. Те са израз на признание за дейността на българското подразделение на водещата немска компания и стимул за още по-впечатляващи постижения. 

Ролята на тези отличия е съществена и за успешното вписване на BHTC в българските бизнес среди. На местна почва BHTC България се оценява високо както като инвеститор в динамичния автомобилен сектор, така и като работодател, полагащ стратегически усилия в областта на човешкия капитал. 

По повод положителната равносметка  генералният мениджър на BHTC за България Мартин Ниланд сподели: „Благодарни сме за признанието на българските бизнес и медийни среди, които не пропуснаха постиженията на нашата компания за един относително кратък период. Те отчитат факта, че сме тук дългосрочно, развивайки едно високотехнологично производство и че стратегията ни е да осигурим добавена стойност за нашите служители, както и за обществото като цяло.“ 

Ето и обобщение на наградите, присъдени на BHTC България:

BAPRA Bright Awards: „Изграждане на работодателска марка“

На церемония на 10 май 2018 г. Българската асоциация на пиар агенциите (БАПРА) обяви победителите в деветото издание на пиар конкурса BAPRA Bright Awards. В категорията „Изграждане на работодателска марка“ второто място бе присъдено на BHTC България за целогодишната активна работа на отдела „Човешки ресурси“. 

Отличие в Първите годишни награди за Employer Branding в България 

На 19 януари 2018 г. BHTC бе отличена в категорията Employer Branding Project, която оценява реализиранипроекти със стратегически подход към развитието на работодателска марка и с перспектива за успешното привличане, управление и задържане на таланти. Компанията се представи достойно в битката за титлата „Успешен работодател“.


Приз за отбора по футбол на малки вратички, 2018

Отборът на BHTC спечели третото място в IT шампионата на България по футбол на малки вратички. В надпреварата се включиха 18 отбора.   

Още престижни награди от стъпването на BHTC на българския пазар:

 

Годишни бизнес награди на B2B Media2016

Бизнес проект на годината: първо място

Проект с образователна насоченост: трето мястоКласация “Гепард” на в. “Капитал” за малки и средни предприятия 2016

BHTCе обявена за „Най-бързо развиващата се компания в България“ 


Годишни награди 
 „Инвеститор на годината”на Българската агенция за инвестиции 

Инвеститор на годината 2015: второ мястоГодишни награди на германската икономика в България

Голямо предприятие на годината 2016: трето място

Голямо предприятие на годината 2015: първо място

1483244-1 

Вижте още: