1353316Родопите са главна сцена на действие в новата комуникационна кампания на DEVIN, посветена на връзката на градския човек с природата. Кампанията разказва за произхода на минералната вода, която идва от сърцето на Родопите и носи със себе си енергията и силата на планината.
Автор на креативната концепция е агенция Saatchi & Saatchi - Белград, а режисурата е дело на талантливия южноафрикански режисьор Джулио Ууд. Екипът, реализирал продукцията, е изцяло международен, на което се дължи и интересният подход при заснемането и монтажа на кадрите. Директор на продукцията е Владан Попович (Сърбия), а сложната анимация на проекта, която отнема над три месеца, е реализирана от Spring Opinion – Белград. Рекламният клип е заснет от българската продуцентска къща Screen Brothers на няколко различни места, сред които местността Турлука в Родопите и централни локации в София.

Ключовото послание „Силата на природата в теб“ има за цел да представи една различна гледна точка към връзката на съвременния човек с природата. Кампанията е насочена към градския човек, който харесва активния си начин на живот, но все по-често има нужда да избяга от забързания ритъм на града.

DEVIN Минерална е натурална минерална вода, която произлиза от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора. Тя доставя необходимите минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното ежедневие, по време на спорт или в офиса.

Това, което я отличава, е чистотата на нейния произход, уникалният минерален състав и доказаното качество. Минералната вода DEVIN се добива от естествено находище с дълбочина над 700 м, което векове наред я защитава от повърхностни замърсявания. Източникът и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин. Водата е с температура над 40 градуса и притежава уникален баланс на минералите, висока алкалност (pH = 9,48), приятен вкус и ниска минерализация.

Новата кампания на DEVIN Минерална включва телевизионна реклама, дигитална и PR комуникация, както и промоционални активности в търговската мрежа в страната. Повече информация можете да откриете на: http://mineralna.bg/silatanaprirodata/ 

Родопите оживяват в рекламна кампания на devin минерална 

Вижте още: