1353478Победителят в тазгодишното издание на обучителния проект "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" ще има възможност да се запознае пряко с работата на Европейския парламент. Той ще пътува за Брюксел през есента по покана на евродепутата Ева Мейдел – под чийто патронаж се осъществява ученическия конкурс през тази година. По време на двудневното  си посещение в белгийската столица, където се намират и част от най-важните институции на Европейския съюз, победителят може да посети Европейския парламент и да придобие преки впечатления от работата на българския евродепутат.
Като финална задача в проекта, той ще трябва да разкаже за своето посещение и впечатления и при възможност да проведе интервю с г-жа Мейдел, което ще бъде публикувано на страниците на Еspressonews.bg.

За втора поредна година, Еспресо Медия ще предостави и платен летен стаж за победителя, като наред с това той и неговите подгласници и финалисти в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България”, ще получат и други награди и признания, осигурени от партньорите в конкурса, сред които стаж в телевизия BULGARIA ON AIR в предаването Медиите ON AIR и шофьорски курс от автошкола Василеви.

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на Ева Майдел – български евродепутат и с любезното съдействие на автошкола Василеви, 360 Creative,  ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге и медийното партньорство на Bulgaria ON AIR, b2b media, сп. Мениджър, ИА Кросс.

Вижте още: