След успешен първи кастинг в България - Холивудска продукция продължава да залага на български таланти в търсенето на статисти

След много успешен първи кастинг, холивудската продукция, чиито снимки предстоят в следващите месеци България, реши да заложи на български таланти и разшири търсенето на статисти, които да се включат в предстоящите снимки.

Огромен брой артисти се явяваха на първия кастинг, който се проведе в първата седмица на април. Това провокира организаторите от „Ню Бояна“ да продължат да залагат на родни таланти. Следващите прослушвания ще се проведат на 19-и април, вторник, от 10:00 до 16:00 часа на пилоните на НДК.

Филмът, чиито снимки ще започнат много скоро, ще пренесе актьори и зрители към една от най-интересните епохи - началото на 20-ти век. За ролите се търсят както мъже, така и жени. Продукцията, чието име организаторите все още не издават, ще се нареди до редица международни хитови филми, които са снимани в България - "Непобедимите", "Пътят обратно", „Рамбо“, "Код: Олимп" и други.

Водещи медии в областта на киното определят България като "Холивуд на Източна Европа". През последните години международните продукции, снимани в страната ни, привличат все повече локални таланти – и като актьори, и като статисти, което дава уникален шанс на родните артисти да се докоснат до света на международното кино.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...