Business LadyДнес на 5 ноември 2015 г., от 19:30 часа ще се проведе второто издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady – „Златно сърце”. За домакин на събитието е избран хотел Хилтън София.

С този проект организаторите се стремят да дават публичност на усилията на компании, НПО, институции и физически лица, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер, като по този начин послужат за пример и мотивират все повече компании и личности да се включват в подобни инициативи.

На церемонията ще бъдат отличени инициативи в каузите Подкрепа на беззащитните, Здраве и безопасност на работа, Зелена планета, Спортни инициативи, Културни проекти, Образователни кампании, Медиите и социалните каузи, Здравеопазване и здравни инициативи, НПО в действие, Цялостна социално отговорна политика.

Водещи на събитието ще бъдат актьорите Албена Ставрева и Явор Ралинов, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат младата поп-изпълнителка Алекс Жекова и професионалистите от Dance Station и Imbalanced Dance Team.

На официалната церемония ще присъстват над 130 официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, гости и приятели на списанието.

* b2b Media е медиен партньор на събитието

Вижте още: