Стартът е даден - Бързи и яростни 10 вече форсира в кината

Емблематичната екшън сага се приближава към своя експлозивен край

Стартът е даден! Време е за зрелище – Бързи и яростни 10, който бележи началото на края за един от най-успешните и обичани световни франчайзи, е вече в кината. Доминик Торето се изправя срещу най-страшния и безскрупулен противник до момента, който разделя семейството му и заплашва да унищожи всичко, което Дом обича.


Краят наистина наближава.

Но кой е този енигматичен злодей, който изплува от сенките на миналото и разбива света на Дом и на всички свързани с него? Отговор на този въпрос ни дава специален поглед зад кадър, който ни запознава с Данте Рейес, изигран от неповторимия Джейсън Момоа. Във видеото Вин Дизел, режисьорът Луи Летерие, Мишел Родригес и Чарлийз Терон споделят впечатленията си за уникалното актьорско присъствие на Момоа, който от своя страна разкрива редица любопитни подробности за героя си
Данте и за работата си по Бързи и яростни 10.

https://www.youtube.com/watch?v=lx8c7wilSvc


Стартът е даден - Бързи и яростни 10 вече форсира в кината

От самото си начало, поредицата Бързи и яростни дава възможност на зрителите да изпитат тръпката и удоволствието от високите скорости и именно на това успяха да се насладят Наум Шопов, Виктор Стоянов, Михаела Тодорова, Румен Дунев, Адриан Рачев-Румънеца, Теа Минкова, Мирела Илиева, Павел Владимиров, Александър Кръстев и Виктория Петрова, които се включиха в специално картинг събитие в София Картинг Ринг, по повод премиерата на Бързи и яростни 10.

Популярните личности се присъединиха към създателите на филма с призива си за състезания само в контролирана и безопасна среда и за безопасно шофиране по обществените пътищата.

Бързи и яростни 10 е своеобразно завръщане към корените на поредицата и събира в едно всички теми и елементи, които феновете обичат в сагата – семейството, чувството за дълг, свободата, експлозивен екшън и бързите коли. Не пропускайте да се насладите подобаващо – на големия екран – на най-експлозивната, но и най-емоционална част от поредицата досега.

Бързи и яростни 10 вече форсира в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

Вижте още: