Балканската седмица на модатаСъбитието е от 11 до 14 май в зала Рейнбоу Плаза, София

Сензацията от тазгодишното издание на New York Fashion Week - Mihaela Teleaga и нейният бранд Catch Michelle, ще бъдат специални гости на Балканската седмица на модата, съобщава ВИП Комюникейшън.  Модният бранд се наложи сред водещите на световната сцена с революционни решения в дамската мода.

Организаторите активно работят и за социалната кампания на модния форум - подпомагане на млади дизайнери. Една от наградите ще бъде  парична стипендия на млад дизайнер, участник в “Балканска седмицана модата 2016”. Средставата ще бъдат предоставени от Зонта клуб “Света София”, част от Зонта Интернешънъл.

Балканската седмица на модата
Водещите на модната седмица са актьорът Ники Сотиров и топмоделът-мениджър на първата частна модна агенция в България „High Level“ Христина Маркова.  Грандиозната продукция ще бъде режисирана от Ники Сотиров.

Модната седмица ще представи дизайнерските постижения на творци от Балканите.

Сред ВИП-гостите на форума ще бъдат представители на дипломатическия корпус от всички балкански страни, както и  браншови организации, производители и търговци.

Балканската седмица на модата
Четирите природни стихии – вода, земя, въздух, огън, ще дефилират с последните писъци на модата  в дните на грандиозното събитие.

Почитателите на изяществото и на красотата ще могат да се докоснат до най-голямото модно събитие на Балканите като запазят своето място за грандиозния форум на фешън индустрията в сайта на Eventim.bg.

Балканската седмица на модата

Вижте още: