УниКредит Булбанк приканва всички, които искат да зарадват любим човек, да се включат в новата игра на банката – „Сбъдни желание“. Сайтът за участие в играта вече е активен и в следващия един месец ще е истинска платформа за осъществяване на мечти. 

Вдъхновени от идеята, в журито се включиха продуцентът Маги Халваджиян и радиоводещата Гери Турийска


Как може да участваме?

Всички, които имат желание да направят щастливи любимите си хора, трябва единствено да се регистрират на сайта на играта - https://truewish.bg/, да публикуват няколко снимки и да опишат съкровеното желание на свой роднина или приятел.

Платформата сама генерира видео за участие в играта.

„Отделете малко от времето си и дайте максимума от креативните си възможности за направата на едно симпатично видео. Тази инвестиция ще ви донесе най-голямата възвръщаемост – може да сбъднете мечтата на някого, когото обичате“, подкани главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян.

Как ще бъдат избрани победителите?

След 1 месец безпристрастно експертно жури ще избере най-оригиналното видео, а победителят ще получи ваучер за 5 хил. лева според желанието, което би искал да сбъдне и възможността неговата история да бъде представена в рекламен клип на банката. Например, ако спечелилата мечта е на родител, който иска да направим нова стая за децата си и е успял да разкаже историята си по интересен начин, той ще получи ваучер за мебелен магазин.

За втората награда думата ще има публиката. Гласуване ще определи кой от участниците ще получи ваучер за почивка на стойност 400 лв. Всички участници ще могат да „агитират“ поддръжниците си като споделят видеото си във социалните медии и го изпращат на приятели и близки.

Идеята на „Сбъдни желание“ вдъхнови Магърдич Халваджиян, режисьор и продуцент и Гери Турийска, писател, музикант и радиоводещ и те също пожелаха да се включат в играта като част от журито, в което влизат и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк и Енрико Минити, главен оперативен директор на банката

„Идеята да се помага е много хубава и когато се правят хубави изненади, когато се прави нещо добро за някой друг, това лекува обществото, това ни кара да бъдем по-добри и точно по тази причина идеята ще сработи“, споделя Маги Халваджиян.

„Нямам търпение да чуя вашите истории. Ще търся нещо интересно и изключително, за което искате да похарчите тези пари, така че пишете вдъхновено и очаквам да видя резултата скоро“, допълни Гери Турийска.

На всички участници в играта Енрико Минини даде следният съвет: „Бъдете иновативни, смели и поемете риска да покажете цялата си любов“. 

Вижте още: