V+O Communication Greece получи изключително ценно признание на тазгодишните IPRA Golden World Awards (GWA), най-значимитенаградиза PR, организирани ежегодно от Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA).Компанията бе отличена с 2 статуетки в две от най-оспорваните категории.

Получавайки четири награди IPRA Golden World през последните три години, V+O Communication Greece успя да спечели световно признание и да се открои сред най-добритемеждународни агенции.

Тазгодишните два печеливши проекта бяха избрани зарадистратегическотомислене, ефективнотопланиране и творчеството в тях. V+O Communication Greeceбе отличенав категориите "Crisis Management и "PR on Shoestring" (награда за високоефективни проекти с малък бюджет), представяйки своя конкретенопит, находчивост и експертиза.

Агенцията бе наградена за следните проекти:

• GWA IPRA в категорията "Crisis Management" за стратегическото планиране и комуникация на групата "Sklavenitis" след придобиването на "Marinopoulos", една от най-значителните корпоративни спасителни програми, осъществявани някога в гръцката търговска индустрия.

•GWA IPRA в категорията"PR on a Shoestring "(програма за максимална ефективност при наличен ограничен бюджет) за създаванетои реализацията наPR проект създаващ преживяванепредставенна Атинабар шоу 2017 от името на Jack Daniel's. Част от проекта бе посещението на Крис Флетчър, помощник майстор дестилатор на Jack Daniel's, който направи преживяването уникално,споделяйки забележителни истории, вдъхновени от марката. Събитиетогенерира широк отзвук в социалните медии и повиши осведомеността за марката  Jack Daniel's и значението и за местния бизнес.

„Подобно международно признание за работата на колегите от групата V+O, за трета поредна година, е изключително важно за нас. Да работиш и да споделяш опит със силен екип, който променя представата за индустрията и доказва, че стратегическиятPR ще продължи да бъде в центъра на нашата професия, е привилегия. Чувстваме се горди с хората, с които работим, защото сме съмишленици и гоним високи стандарти“, коментира Светлана Савова, управител на V+O Communication Bulgaria.

V+O Communication Greece е носител на 4 международни награди IPRA GWAза отлични постижения в следните категории: "Internal Communication" за компанията Astra Zeneca през 2014 г. "Crisis Management " за групата Sklavenitis през 2017 г.,"Crisis Management" и "PR on Shoestring" за комуникационните програми, създадени за групата Sklavenitis и марката Jack Daniel’s през 2018 г.Вижте още: