В с. Буново на 4 април започват снимките на третия сезон на Maximal Revenge

Онлайн риалитито ще се излъчва под мотото „Реванш за българската роза“

Епични предизвикателства за тялото и духа, много история и реванш за българската роза – това очаква двайсет и двамата участника в третия сезон на първото в България онлайн риалити за битки и приключения Maximal Revenge. Снимките на предаването започват в понеделник (4 април) в най-западната точка на българската розова долина – с. Буново.

Арена на героичните битки ще бъдат земите около „Долината на дарителите“, основана в рамките на кампанията „SOS Българска роза“ през 2021 година и розоварната „Средногорска роза“. Три са арените, на които ще мерят сили едни от най-емблематичните участници от познатите ТВ формати – „Survivor“, „Фермата“, „Игри на волята“, „Един за друг“ и „Къртицата. Залогът е висок, както и очакванията към единайсетте двойки. Трасета ще предизвикат всички качества на участниците – тяхната издръжливост, сила, ловкост, бързина, съобразителност и не на последно място отборна стратегия.

„Фокусираме се върху най-позитивните страни на човека – силата на духа, спортния хъс и волята за победа и искаме да покажем и докажем, че българинът е роден победител!Всички участници имат да вземат своя реванш, така да се каже, след отпадането си от най-популярните риалити формати в последните години и са готови да дадат всичко от себе си за първото място.“

В с. Буново на 4 април започват снимките на третия сезон на Maximal Revenge

Това сподели продуцентът на Maximal Revenge Димитър Господинов – Гуспа, когото ТВ зрителите познават от участието му във „Фермата“. Той добави, че освен за своя реванш, участниците ще се борят и за връщане на славата на българската роза, която в последните години пострада от тежка криза.

Владимир Стоянов – Розара, който е инициатор на кампанията „SOS Българска роза“ и своеобразен домакин на игрите, разясни, че розите ще имат специално място в рамките на риалитито. Те ще са тема и на един от вечерните съвети на Maximal Revenge, в рамките на който участниците и зрителите ще научат повече за безспорно най-позитивния символ на България.

В с. Буново за снимките на предаването пристига и олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова, която стана посланик на кампанията „SOS Българска роза“. Броени дни след като взе златото на Grand Prix Slovakia, тя ще влезе в ролята на фигура-обединител в Maximal Revenge.

В с. Буново на 4 април започват снимките на третия сезон на Maximal Revenge

Вижте още: