Васил Найденов, Миро и Руслан Мъйнов на сцената на "Олигарх"Първият мюзик-хол на родна почва отваря врати с двудневно парти

Двудневен музикален маратон ще събере на една сцена едни от най-обичаните български изпълнители - Васил Найденов, Миро Костадинов и Руслан Мъйнов. Макар и тримата да са доста различни стилово, поводът да се обединят е новата musichall концепция за забавление в София - "Олигарх".Клубът ще отвори врати у нас с грандиозно откриване на 20 и 21 октомври на бул. "Мария Луиза" 20, лъскави лимузини,заря,червен килим и ретро автомобили.
Паралелът между естрадата в лицето на г-н Найденов, поп музиката на Миро и перфектното изпълнение на руски песни от страна на пеещия актьор Мъйнов абсолютно не е случайна. Управата на новия нощен клуб в столицата целенасочено поставя мост между България, Балканите и руската сцена.

Първият мюзик-хол на родна почва ще се откроява от масовите заведения, защото ще предложи богата и разнообразна програма. Нощните птици ги очаква вълнуваща вариететна програма с над 30 балерини, певци от цял свят, изпълнители доказали себе си години наред. Сред гостите, които се очаква да видим на голямата сцена на "Олигарх" през месеците са румънската звезда Моранди, украинската поп сензация Kazka -“Плакала” (27 ноември), както и още много други от известните руски, български и световни звезди.

Сцената на модерното заведение ще стане домакин и на следващото издание на руския формат  “Подмосковние вечера”. Организаторът на класното събитие  Атанас Лазаров, собственик на Profile international вече пета поредна година реализира мащабния проект, посветен на руската култура.

“Изключително съм развълнуван от възможността София да има свое лоби,където да се обединяват и виждат  истинските ценители на Русия,да се вдъхновяват,да усещат,да споделят.

С откриването на клуб Олигарх, София се нарежда като притегателна точка за инвестиции,нощен живот и туризъм “ споделя Атанас Лазаров,продуцент на  бляскавия руски формат “Подмосковние вечера”

На 20 октомври в "Олигарх" ще чуем на живо Руслан Мъйнов, партньор в изявата ще е и звездата на руската музика Кай Метов. Гвоздеят обаче е в ръцете на естрадната легенда Васил Найденов.

На следващия ден сцената ще завладее Миро Костадинов от бившия дует "Каризма", Ирина Вълкова и балет Oligarch. 

Началото на програмата всяка вечер е от 20.00 часа, като след полунощ клубът се превръща в дискотека. Слогън на рекламната кампания е „Ела, виж, изживей!“

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...