Владимир Карамазов участва в нова образователна платформаВладимир Карамазов е първата популярна личност у нас със свой чатбот във Вайбър. Актьорът ще бъде специален гост в образователната платформа Практика и ще разкаже заедно с Васил Петев от Smartloop какво се случва в света на чатботовете.


Двамата ще споделят тенденции и добри практики с тези атрактивни дигитални асистенти. Карамазов ще разкрие какво се крие зад неговото решение да премине към по-силно дигитално присъствие и каква обратна връзка е получил от почитателите си. 

Събитието„Игра на чатботове“ще се проведе на 21 февруари (четвъртък) от 19:30 часав клуб Карусел, с техническата подкрепа на STREAMER.BG.

Според специалистите в сферата на новите технологии бъдещето принадлежи на чатботовете. Тези онлайн асистенти стават все по-умни, с много възможности и широк обхват. В софтуера на някои от тях дори има вграден изкуствен интелект, който им позволява да запомнят въпросите на потребителите, както и отговорите, които са им дали. Така натрупват значително количество информация, която използват адекватно при последващи интеракции. Те еволюират сами и не се нуждаят от непрекъснати промени. Всичко това на пръв поглед звучи като научна фантастика, но от няколко години си е съвсем реално и се радва на все по-голям интерес и приложение във всекидневието. 

Вижте още: