1402346Политикът ще бъде ментор на участниците в шоуто

Четвъртата популярна личност сред участниците в новия сезон на „Фермата“ е Владимир Каролев. Политикът и икономист влиза в риалити формата на bTV със специален статут на старейшина. През първата седмица в предаването той ще разпределя задачите във фермата, а след това ще влезе в ролята на ментор. Каролев няма да се бори за голямата награда или да участва в дуели за оцеляване.

„Фермата“ е първото риалити шоу, в което Каролев приема да участва, тъй като вярва и подкрепя идеите, на които е изградено шоуто – възраждането на българския дух и връзката на градския човек с природата, сред която Каролев обича да прекарва голяма част от времето си.

„Аз по принцип съм екипен играч. Моята роля ще бъде  да стимулирам екипите да работят по-добре. Този сезон ще е по-различен от предишните, защото ще има повече връщане към природа и към природосъобразния начин на живот“, обясни в предаването „Тази сутрин“ Каролев. Той разкри, че се чувства добре подготвен физически, което се дължи на любимото му хоби – планинските преходи, които прави по няколко пъти всеки месец. Икономистът може да се похвали и с опит в редица екстремни спортове като сноуборд, уейкборд, водни ски, сърф, парапланер, както и със син колан с червена лента по таекуондо.

„Популярните личности, които зрителите ще видят във „Фермата“, са избрани заради своите лични качества и умения, на които могат да научат останалите участници и зрителите, а не просто защото са известни“, разказа в студиото на „Тази сутрин“ психологът на предаването Ани Владимирова. Тя разкри още, че половината от кандидатите, явили се на кастинг за третия сезон на формата тази година, са емигранти.

„Те дойдоха в България специално, за да се видят с екипа на предаването, въпреки многобройните си ангажименти зад граница. Това доказва, че една от целите на „Фермата“ – да свързва българите по целия свят, е изпълнена. Предаването е техният мост към родината. Част от тях искаха да участват, за да покажат на родените си извън България деца, какво е да си българин“, каза още Ани Владимирова. Според нея в шоуто ще се роди спор и конструктивна дискусия между емигрантите и българите, решили да останат в родината си, тъй като и двете групи смятат, че са направили по-трудния избор. Ани Владимирова коментира още, че всички участниците в този сезон на „Фермата“ са личности с изявени качества и изключителни лични истории, които ще направят силно впечатление на зрителите.

Вижте още: