Водещи работодатели ще търсят кадри онлайн на 21 октомвриОще 20+ компании се включват в Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг
 
Тазгодишното, 11-о поред, издание на единствения у нас специализиран кариерен форум за секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг няма да приключи с последното си събитие на живо – на 20 октомври в гр. Габрово. Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, организирани от JobTiger, продължават изцяло онлайн – на 21 октомври от 11 до 17 часа на този адрес.

Във виртуалния ден ще се включат нови над 20 работодатели и HR компании, повечето от които нямаха свои представители във форумите на живо. Така че, дори и да сте сред онези над 1600 посетители, които вече са потърсили своята нова работа или стаж на място в София, Пловдив, Варна и Габрово – не пропускайте онлайн срещите и с тези водещи работодатели. Кои са те – може да видите на този линк.

Какво ви прави предпочитан кандидат?
Знаем, че не е лесно да стартирате или развиете желаната кариера в момент на криза, довела до намаляване на свободните позиции на пазара на труда и при продължаваща пандемия, която възпрепятства общуването на живо и спокойното придвижване и посещение на събития.
Но знаем и че водещи компании, опериращи в секторите ИТ, комуникации и аутсорсинг, търсят своите нови кадри. Предпочитаните кандидати са тези с технически интереси и познания, както и хората, владеещи чужди езици. За да привлечете вниманието на работодателите, опишете накратко силните си страни и досегашните си постижения в профила си, когато се регистрирате за виртуалното издание на Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Това е много важно, тъй като за първи път на онлайн кариерен форум у нас работодателите ще имат опцията и те да инициират контакт с кандидат, от чието кратко представяне и СV са впечатлени. С въвеждането на тази иновация екипът на JobTiger дава шанс и на търсещите, и на предлагащите работа да проведат своите най-ползотворни срещи и да бъдат проактивни.

Не сте участвали в онлайн форум досега и се чудите как се случва...
Възможно е много да ви хареса, защото не е нужно да се обличате и подготвяте специално, нито пък да бързате и да пътувате до определено място. Няма и притеснителни срещи лице в лице с непознати хора. Може просто да пиете кафето си, докато от удобно за вас място (дивана в хола ви е съвсем възможна опция...) се включите в чат интервютата със специалистите по подбор. Не само може да сте по пантофи, но може да участвате в събитието от всяка точка на света – лесно, приятно и напълно безопасно!
Това, което ви трябва е устройство с добра интернет връзка и предварителна регистрация на този линк.
Участието в  Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг е безплатно за търсещите нова работа или стаж.

Вижте още: