Време е за нещо зверско с Трансформърс: Възходът на зверовете само в кината от 9 юни

На 9 юни е време за нещо зверско! Изключително успешният, визуално поразяващ франчайз Трансформърс се завръща на големия екран с Трансформърс: Възходът на зверовете – най-динамичната и впечатляваща част от поредицата до момента. Филмът ще ни срещне с нов, поразителен вид Трансформъри – Максималите, които влизат в съдбовна битка за Земята.


От векове Максималите остават скрити на нашата планета, но мракът ги намира отново. През 1994 г. към Земята се задава най-голямата заплаха, пред която сме се изправяли. Заложена е съдбата на всички живи същества – Уникрон идва. Максималите трябва да убедят Оптимус Прайм, Бъмбълби и останалите Автоботи да се бият редом до тях, в противен случай всичко, което ни е скъпо, ще бъде погълнато. Но какво е мястото на човечеството в предстоящия епичен сблъсък?

Нов трейлър на Трансформърс: Възходът на зверовете ни запознава с удивителните Максимали, както и с хората в емоционалния център на историята, и ни хвърля право във вихъра на титаничната битка за оцеляването ни. Спор няма, Оптимус Прайм и компания обещават един от най-грандиозните киноспектакли това филмово лято.

https://www.youtube.com/watch?v=3Yxj3fzEaQc


Режисьор на Трансформърс: Възходът на зверовете е Стивън Кейпъл Джуниър (Крийд 2), по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе. Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Прайм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на Максималите Оптимус Праймъл. Като гласове ще чуем още Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео.

Отприщваме първичната си сила с Трансформърс: Възходът на зверовете от 9 юни само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Вижте още: