Годишните награди за благотворителностНа 5 ноември 2015 г. ще се проведе второто издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady.

С този проект организаторите се стремят да дават публичност на усилията на лицата подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер.

Наградите се присъждат за: Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Културни проекти; Образователни кампании; Медиите и социалните каузи; Здравеопазване и здравни инициативи; НПО в действие; Цялостна социално отговорна политика  и др.

Награда „Златно сърце” може да получи всяка българска или международна институция или отделна личност, социално ангажирана на територията на България.

Наградите за благотворителност и КСО на списание Business Lady са още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения във всяко отношение.

Водещи на събитието ще бъдат актьорът Явор Ралинов и актрисата и писателка Албена Ставрева. За доброто настроение на гостите ще се погрижат талантливата поп-изпълнителка Алекс Жекова и уникалните танцьори от Dance Station.

* b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...